Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers!

In een gezellige straat nabij scholen, winkelcentrum en centrum ligt deze goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers. Deze tussenwoning heeft al diverse renovaties ondergaan. Zo zijn de dakgoten al een keer vervangen, is er een vaste trap naar zolder gemaakt en zijn op de eerste verdieping alle ramen vernieuwd en voorzien van een ‘draai-kiepsysteem’. Ook is de badkamer vergroot, zodat hier een extra tweede toilet is gemaakt. De woning is verder voorzien van volledig dubbel glas en dakisolatie.

De woning beschikt over een gezellige straatgerichte doorzon woonkamer, een half- open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een handige bijkeuken. Naast de 3 slaapkamers op de eerste verdieping, is er nog een zolderkamer met een dakvenster. De badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een douche, wastafelmeubel en wandcloset.

Heerlijk is de diepe achtertuin te noemen, die voorzien is van een ruime stenen schuur (ca.8 m²). Uiteraard is er een achterom aanwezig die uitkomt op een ruim plein met diverse garageboxen en parkeerplaatsen.

Kortom: een leuke starterswoning op een goede locatie gelegen!

Perceel: 154 m²   Woonopp.: ca. 105 m²   Inhoud: ca. 354 m³   Bouwjaar: 1965

Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast, een toiletruimte met wandcloset, een doorzon woonkamer, een half- open keuken met een keukenblok in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en een bijkeuken met wasgelegenheid en cv-ketel;

1e verd.: overloop, 3 slaapkamers en een nette volledig betegelde badkamer in neutrale kleurstelling voorzien een douche, 2e toilet en wastafelmeubel;

2e verd.: overloop met berging en een zolderkamer met dakvenster.

Vraagprijs € 209.500,- k.k.


105
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

105 m2

Bouwjaar

1965

Status

Te koop

Prijs

€ 209.500