Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Binnenstadswoning met diepe achtertuin en riante garage!

Op een goede locatie in het centrum van Genemuiden ligt deze binnenstadswoning met 3 slaapkamers. Deze woning ligt één straat achter het centrum van Genemuiden met al haar voorzieningen. Ook de 3 supermarkten zijn op loopafstand te bereiken. Tegenover de woning bevindt zich een basisschool. Dit brengt gezelligheid met zich mee en geeft toch meer privacy dan bij andere soortgelijke woningen verderop in de straat.

Deze woning uit ca.1930 beschikt over een ruime doorzon woonkamer (ca. 32 m²) met sfeervolle gashaard. In de uitbouw bevinden zich de keuken en de badkamer. Verder heeft deze woning 3 slaapkamers en een bergzolder.
Opvallend bij deze woning is het ruime perceel van 153 m². De woning aan de voorzijde bevindt zich aan de Burg. ten Veldestraat, de garage aan de achterzijde is gelegen aan de Klaas Benninkstraat.

De riante garage met zolder is 60 m² groot (waarvan 35 m²) op de begane grond. Boven is nog een ruime bergzolder van ca. 25 m². Een ideale garage om al je spullen te stallen of je hobby uit te oefenen.

In de diepe achtertuin kun je heerlijk zomers buiten zitten. Vanuit de tuin is de garage te bereiken en is er enn achterom naar de Klaas Benninkstraat.

Kortom: een leuke woning met garage voor de liefhebber!

Perceel: 153 m²  Woonopp.ca.: 81 m²  Inhoud ca.: 305 m³  Bouwjaar:1930

Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast, doorzon woonkamer, een half open keuken met een recht keukenblok en een volledig betegelde badkamer in lichte kleurstelling voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel;

1e verd.: overloop met luik tot bergzolder en 3 slaapkamers.

Vraagprijs € 225.000,- k.k.


81
Woon oppervlakte m2

3
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

81 m2

Bouwjaar

1930

Status

Verkocht

Prijs

€ 225.000