Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Zeer verrassende eengezinswoning met tuin in een appartementencomplex nabij het centrum van IJsselmuiden!

Op een zeer goede locatie nabij het centrum van IJsselmuiden ligt deze ruime woning met 4 slaapkamers en een diepe zonnige achtertuin. In 1973 zijn de boven- en onderwoning samengevoegd tot één woning, maar zouden uiteraard ook weer gesplitst kunnen worden in 2 appartementen.

Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle straatgerichte woonkamer met een mooie houten vloer, een nette/ruime half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een werk-/slaapkamer. Op de 1e verdieping die vanaf de begane grond te bereiken is, bevinden zich 3 slaapkamers (waarvan 2 ruim), een balkon en een badkamer in lichte kleurstelling.

De besloten zonnige achtertuin is gunstig gelegen op het zuidoosten en beschikt over een ruime schuur (ca. 15 m²) met achterom.
Kortom: een verrassende en goed onderhouden woning met alle voorzieningen binnen handbereik!

Woonopp.ca: 104 m²    Inhoud: ca. 295 m³    Bouwjaar: 1961

Beg.gr.: entree met hal met trapopgang, meterkast, een toiletruimte, werk-/slaapkamer, doorzon woonkamer en een half open keuken met een keukenblok in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot de tuin;
1e verd: entree/overloop met vaste kast en wasgelegenheid, 3 slaapkamers (waarvan 2 met vaste kasten), een balkon en een badkamer met douche en wastafel.

Vraagprijs € 209.500,- k.k.

Bijzonderheden:
– Het dak van de woning is geïsoleerd.
– De servicekosten bedragen € 65,- per maand.


104
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Appartement

Woon oppervlakte

104 m2

Bouwjaar

1964

Status

Verkocht

Prijs

€ 209.500