Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Royale vrijstaande woning met bedrijfshal en riante werkschuur! 

Op een goede locatie op het oude industrieterrein van Genemuiden en nabij alle winkels en het centrum, ligt deze goed onderhouden vrijstaande woning met bedrijfshal en werkschuur.
De woning is fraai uitgebouwd aan de achterzijde zodat er veel woonoppervlak op de begane grond is ontstaan. Deze ruime vrijstaande woning beschikt o.a. over een luxe woonkeuken, een riante uitgebouwde en zeer sfeervolle woonkamer, een bijkeuken, slaapkamer/kantoortje op de begane grond, een nette badkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en 1 op zolder. Verder is de woning voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en praktisch geheel dubbel glas. Op de eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken.

Woonopp.: ca: 175 m² Inhoud: ca.: 570 m³ 

De bedrijfshal met een betonnen begane grondvloer is ca 200 m² groot en heeft nog een ruime zolder voor opslag van materialen en kantoorruimte. De hal beschikt over 2 overheaddeuren, een heater, kunststof kozijnen, een toiletruimte en een kantine.
De riante werkschuur is eveneens voorzien van een betonnen vloer, 2 overheaddeuren en heeft een ruime zolder. De ruimte op de begane grond is ca, 162 m² (6,0 diep, 27,0 breed).

Het gehele bedrijventerrein is voorzien van steltonplaten. De tuin achter de woning is zeer goed onderhouden en o.a. voorzien van sierbestrating, gazon en een veranda. De totale perceelgrootte is 1800 m².

Kortom: een goede locatie om wonen en werken met elkaar te combineren.


175
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Vrijstaande woning

Woon oppervlakte

175 m2

Bouwjaar

1951

Status

Verkocht

Prijs

€ 649.000