Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Royaal woon-/winkelpand op een goede locatie gelegen

 Aan een geliefde straat in Genemuiden ligt dit karakteristieke woon-/winkelpand met sfeervolle, zonnige achtertuin. Opvallend is het ruime woonoppervlak (ca. 153 m²) en de royale inhoud (ca. 618 m³) die het pand u biedt. Aan de voorzijde is een royale winkelruimte (ca. 48 m²) met een zeer ruime frontbreedte om uw spullen goed te kunnen etaleren. Deze ruimte (vroeger de woonkamer) is momenteel afgescheiden van de woning, maar kan eenvoudig weer erbij betrokken worden.

Deze riante woning heeft o.a. een royale woonkeuken, een badkamer met ligbad en een inpandige berging op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich naast de huidige woonkamer (vroegere slaapkamer) nog 2 ruime slaapkamers (voorheen 3 en zeer eenvoudig om hier weer 3 van te maken) en veel kast-/bergruimte. Uiteraard kunt u op de ruime bergzolder (via een vlizotrap te bereiken) uw overige spullen makkelijk kwijt.

De ruime, zonnige achtertuin met houten berging is heerlijk besloten en is gelegen op het zonnige westen. Erg handig is de achteruitgang via een steeg naar de Achterweg.

Kortom: een ideaal pand om wonen en werken te combineren of uiteraard om alleen lekker te gaan wonen!

Perceel: 172 m²  Wonen: ca.153 m²    Inhoud: ca.: 618 m³   Bouwjaar: 1930

Indeling:

Begr: entree met hal, meterkast en een ruime winkelruimte met open haard en schuifpui naar achtertuin. Achter de winkelruimte bevindt zich de woonkeuken, de badkamer met ligbad, wastafel en w.m.-aansluiting, een separate toiletruimte, gang met vaste kast en een inpandige berging/bijkeuken;

1e verd: overloop met vaste kasten, 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) en een straatgerichte woonkamer/slaapkamer;

2e verd: via een vlizotrap te bereiken ruime bevloerde bergzolder.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.


153
Woon oppervlakte m2

3
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Twee-onder-één-kapwoning

Woon oppervlakte

153 m2

Bouwjaar

1930

Status

Verkocht

Prijs

€ 199.500