Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Leuke starterswoning met 4 slaapkamers!

Op een zeer goede locatie in de Flevowijk ligt deze tussenwoning met 4 slaapkamers. Doordat deze woning aan een parallelweg ligt, kan je hier heerlijk rustig wonen. Verder is de Lelystraat een gezellige en levendige straat. Vanuit de woning heb je een ruim overzicht over een brede groenstrook en de straat. De woning is gunstig gelegen nabij scholen, winkelcentrum, centrum, zwembad en alle sportvoorzieningen. Kampen is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen naar Zwolle, Dronten en Emmeloord. Ook heeft Kampen een goede treinverbinding.

Deze starterswoning heeft een gezellige doorzon woonkamer met moederhaard. Vanuit de kamer heb je een gezellig en vrij uitzicht over de straat. De dichte keuken beschikt over een net recht keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers. Verder is hier een eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Veel mensen in de straat ‘offeren’ een slaapkamer op om hier een nieuwe vergrote badkamer van te maken.

De tweede verdieping is via een vlizotrap te bereiken. Momenteel is deze verdieping is gebruik als (riante) bergzolder. Er is een mogelijkheid om een vaste trap te realiseren. Hierdoor zal het woonoppervlak met ca. 18 m² worden vergroot.

De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Ook de spouwmuur is na geïsoleerd.

De diepe achtertuin bevindt zich op het zonnige zuidwesten. Je kan hier dus tot de late uurtjes buiten zitten. Verder staat hier nog een ruime stenen schuur en is er een achterom.

Kortom: een starterswoning op een zeer goede locatie!

Perceel: 138 m² Woonopp. ca. 78 m² Bouwjaar: 1965 Inhoud ca.: 290 m³

Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast, nette toiletruimte met een wandcloset, doorzon woonkamer met vaste kasten en een dichte keuken met een keukenblok in neutrale kleurstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur;

1e verd.: overloop met 4 slaapkamers en een badkamer;

2e verd.: via een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Vraagprijs € 189.500,- k.k.


76
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

76 m2

Bouwjaar

1965

Status

Verkocht

Prijs

€ 189.500