Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

*Deze woning komt in aanmerking voor de starterslening van de Gemeente Zwartewaterland!*

Wilt u een voor het eerst een huis kopen en uw inkomen is toch nog te laag, dan komt u mogelijk voor deze starterslening van maximaal € 30.000,- in aanmerking!! Een lening die u naast uw nieuwe hypotheek afsluit en waarvoor u de eerste 3 jaren geen rente of aflossing hoeft te betalen. Wilt u meer informatie over deze lening of een hypotheek? Bel ons kantoor of kom gewoon even binnen lopen!

Royale tussenwoning met 4 slaapkamers op een zeer goede locatie!
Op een zeer goede locatie met een vrij uitzicht over een groenstrook met bomen, speel/voetbalveld en straat ligt deze royale tussenwoning met een inpandige berging. Deze woning beschikt o.a. over een Z-vormige woonkamer met een vrij uitzicht, een half open keuken, een badkamer en 4 ruime slaapkamers. De diepe, zonnige achtertuin met achterom is op het zuidoosten gelegen. De woning beschikt over dak- en spouwisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en heeft veel woonoppervlak en bergruimte. Veder gunstig gelegen nabij een wandelgebied en alle scholen. Kortom: een ideale starterswoning!

Perceel: 163 m² Woonopp.: ca: 117 m² Inhoud: ca.: 403 m³
Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast, toiletruimte, Z-vormige woonkamer, een half open keuken met een eenvoudig recht keukenblok en een inpandige berging;

1e verd.: overloop, 3 slaapkamers (waarvan 1 met berging) en een gedateerde badkamer met douche, 2e toilet en wastafel;
2e verd.: voorzolder met bergruimte en cv-ketel en een 4e slaapkamer.

Vraagprijs € 169.500,- k.k.


117
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

117 m2

Bouwjaar

1978

Status

Verkocht

Prijs

€ 169.500