Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

*Deze woning komt in aanmerking voor de starterslening van de Gemeente Zwartewaterland!*

Wilt u een voor het eerst een huis kopen en uw inkomen is toch nog te laag, dan komt u mogelijk voor deze starterslening van maximaal € 30.000,- in aanmerking!! Een lening die u naast uw nieuwe hypotheek afsluit en waarvoor u de eerste 3 jaren geen rente of aflossing hoeft te betalen. Wilt u meer informatie over deze lening of een hypotheek? Bel ons kantoor of kom gewoon even binnen lopen!

Royale hoekwoning met 2 schuren en een zonnige tuin!
In een leuke straat ligt deze goed onderhouden hoekwoning met 4 ruime slaapkamers. Opvallend is het riante woonoppervlak (ca. 128 m²) en de inhoud van de woning (ca. 430 m³). Deze woning beschikt o.a. over een mooie keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, een luxe badkamer (2018) en veel bergruimte. De tuin is gunstig gelegen op het zonnige zuidwesten en beschikt over één grote schuur/garage met een elektrische roldeur, waarvan het voorste gedeelte heerlijk gebuikt kan worden als veranda en een separate tweede schuur. Kortom: een leuke hoekwoning in een prima buurt!

Perceel: 231 m² Woonopp.: ca: 128 m² Inhoud: ca.: 430 m³

Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast, toiletruimte, trapkast, ruime doorzon woonkamer met laminaatvloer en een dichte keuken in neutrale kleurstelling voorzien van alle inbouwapparatuur;
1e verd.: overloop met vaste kast, 3 ruime slaapkamers (waarvan 2 met vaste kasten) en een compleet nieuwe badkamer voorzien van douchehoek, 2e toilet en dubbele wastafelmeubel;
2e verd.: voorzolder met bergruimte, wasgelegenheid en cv-ketel en een 4e slaapkamer met bergruimte en een groot dakvenster.

Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Bijzonderheden:
De woning beschikt over dakisolatie en praktisch geheel dubbel glas


128
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Hoekwoning

Woon oppervlakte

128 m2

Bouwjaar

1971

Status

Verkocht

Prijs

€ 195.000