Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Woon- / winkel(kantoor)pand met riant dakterras!

Op een goede locatie nabij het hart van het centrum van Genemuiden ligt dit goed onderhouden woon- /winkel(kantoor)pand. is Dit pand dat in 1989 is gebouwd heeft een vloeroppervlak van 102 m² op de begane grond. Deze royale ruimte bestaat uit een winkel-/kantoorruimte, keukentje, spreekkamer en toiletruimte. De frontbreedte is 5,30 m.

Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich de ruime woning. De woning heeft o.a. een gezellige straatgerichte woonkamer (ca. 26 m²) met vrij uitzicht over de Nieuwstraat en maar liefst 5 slaapkamers. Verder heeft u een woonkeuken, die toegang geeft tot het ruime en zonnige dakterras (ca. 51 m²) op het zuidwesten gelegen, een bijkeuken/wasruimte en een badkamer met ligbad/douche. Het vloeroppervlak op de verdiepingen is ca. 103 m². Kortom: een pand met veel ruim ruimte en dus mogelijkheden!

Inhoud ca.: 635 m³ Bouwjaar: 1989 Totale vloeropp.: 205 m²

Beg.gr.: entree met meterkast, winkel-/kantoorruimte, spreekkamer, keukentje en toiletruimte met wandcloset en douche;
1e verd.: overloop, ruime straatgerichte woonkamer (over de volle breedte van de woning), dichte keuken met een recht keukenblok met toegang tot het dakterras, ruime slaapkamer en een bijkeuken/wasruimte met toiletruimte, wastafel en cv-ketel;
2e verd.: overloop met dakraam , 4 slaapkamers v.v. een dakraam en een badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel.

Vraagprijs € 229.500,- k.k.


205
Woon oppervlakte m2

5
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

205 m2

Bouwjaar

1989

Status

Verkocht

Prijs

€ 229.500