Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Royale twee-onder-een-kapwoning met riante tuin!

Op een zeer goede locatie, aan de rand van Genemuiden, ligt deze royale twee-onder-een-kapwoning met ruime garage. Deze woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk ‘De Greente’. Op loopafstand zijn er diverse speeltuinen, Het Groene Hart en uiteraard de dijkjes waar heerlijk gewandeld kan worden.

Deze goed onderhouden woning heeft een ruim woonoppervlak van ca. 142 m². Dit komt door de diepte die de woning heeft in combinatie met de hoge nok van het huis. De tweede verdieping heeft hierdoor een woonoppervlak van ruim 30 m², waar meerdere slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

De woning beschikt verder over een gezellige straatgerichte woonkamer met aan de tuinzijde openslaande terrasdeuren die toegang geven tot de riante achtertuin (ca. 123 m²). Hier kan je heerlijk genieten van de zon of kiezen voor een schaduwplekje.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken met een recht keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je een leuk uitzicht over de straat. Achter de keuken is de bijkeuken en de toiletruimte. Voor de klusser is er een mooie inpandige garage. Uiteraard kan je hier ook je fietsen of auto stallen. Voor de woning is er ook een mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer aanwezig. De ruime badkamer is in lichte kleurstelling en beschikt over een ligbad, douchehoek, 2e toilet en wastafel. Vanuit de badkamer is het zonnige dakterras te bereiken.
Nogmaals, de zolderruimte is erg royaal te noemen en biedt ruimte voor 2 slaapkamers.

De achtertuin is erg diep en breed. Deze kan hierdoor nog volledig opnieuw ingericht worden. Achter de bijkeuken is de tuin ongeveer 9 meter breed en 12 meter diep!

Kortom: een woning met vele mogelijkheden die ook op korte termijn betrokken kan worden!

Perceel: 362 m² Inhoud: ca.: 540 m³ Woonopp.: ca. 142 m² Bouwjaar: 1992

Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast, L-vormige woonkamer met openslaande terrasdeuren, woonkeuken, bijkeuken met toiletruimte en een inpandige garage;

1e verd: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers en een ruime badkamer met toegang tot het dakterras;

2e verd.: open zolderruimte met Velux-dakraam, zijgevelraam en cv-ketel.

Vraagprijs € 419.000,- k.k.


142
Woon oppervlakte m2

3
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Twee-onder-één-kapwoning

Woon oppervlakte

142 m2

Bouwjaar

1992

Status

Verkocht

Prijs

€ 419.000