Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

*Deze woning komt in aanmerking voor de starterslening van de Gemeente Zwartewaterland!*

Wilt u een voor het eerst een huis kopen en uw inkomen is toch nog te laag, dan komt u mogelijk voor deze starterslening van maximaal € 30.000,- in aanmerking!! Een lening die u naast uw nieuwe hypotheek afsluit en waarvoor u de eerste 3 jaren geen rente of aflossing hoeft te betalen. Wilt u meer informatie over deze lening of een hypotheek? Bel ons kantoor of kom gewoon even binnen lopen!

Fraai uitgebouwde tussenwoning met diepe zonnige achtertuin! 

Op een goede locatie nabij winkelcentrum, scholen en het centrum van Genemuiden ligt deze fraai uitgebouwde tussenwoning. In 2016/2017 is deze woning volledig aan de achterzijde uitgebouwd. De woning is zover uitgebouwd dat de ‘oude schuur’ inmiddels de bijkeuken is geworden en de keuken is flink verlengd, waardoor een mooie woonkeuken is ontstaan. Uiteraard zijn alle vloeren ook gelijk vervangen in een mooie laminaatvloer.

Vanuit de royale woonkamer heeft u een vrij uitzicht over de straat. De woning beschikt verder over o.a. 3 ruime slaapkamers, een grote zolder (extra slaapkamer mogelijk), een vernieuwde badkamer (2015), een nieuwe keuken (2017) en een geïsoleerde bijkeuken. De diepe achtertuin met schuur, overkapping/veranda en achterom is ook vernieuwd en ligt op het zonnige zuiden. Kortom: een perfect huis om te beginnen!

Inhoud woning: ca. 363 m³ Woonopp. ca.: 111 m² Perceel:157 m² 

Indeling: 

Begr.gr.: entree met hal, vernieuwde meterkast, toiletruimte (2018), kelderkast, straatgerichte woonkamer met nieuwe laminaatvloer, een open keuken met een recht keukenblok v.v. alle inbouwapparatuur en een bijkeuken;

1e verd.: overloop, 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer met douche en wastafelmeubel;

2e verd.: royale open zolderruimte (extra slaapkamer mogelijk) met bergruimte, wasgelegenheid en een vernieuwde cv-ketel (ca. 2016).

Vraagprijs € 189.500,- k.k. 

Bijzonderheden: 

– De woning is volledig voorzien kunststof ramen/kozijnen en van dubbel glas
– De meterkast en de riolering zijn recentelijk vervangen


111
Woon oppervlakte m2

3
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

111 m2

Bouwjaar

1964

Status

Verkocht

Prijs

€ 189.500