Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Royaal 3-kamerappartement met zonnig terras en balkon!

In het achterste appartementencomplex aan de Telemannstraat (gebouw Zwarte Water) ligt dit royale 3-kamerappartement met zonnig balkon en eigen berging. Dit complex is erg gunstig gelegen, ten opzichte van de andere appartementengebouwen, doordat er veel groenstroken aan beiden kanten van het complex aanwezig zijn. Het naast gelegen park is voorzien van vele bomen, een riant grasveld en een kinderspeeltuin.

Doordat er 1 slaapkamer bij de woonkamer is getrokken is er een zeer ruime L-vormige woonkamer ontstaan. In de hoek van deze woonkamer bevindt zich de eethoek, het balkon en is er een goede werkplek gerealiseerd. Dit appartement heeft door de vele ramen en de zonnige ligging op het zuiden een zeer goede lichtinval. Verder beschikt dit appartement over 2 ruime slaapkamers, een dichte keuken met diverse inbouwapparatuur en een ruime badkamer.

Deze goed onderhouden woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en is gelegen nabij het winkelcentrum van Holtenbroek. Ook het centrum van Zwolle, alle scholen, bevinden zich binnen handbereik. Kortom: kom gerust binnen kijken!

Appartementencomplex: centrale hal met brievenbussen en bel-/intercominstallatie. Een gesloten deur naar trappenhuis en liftinstallatie.

3e verd.: entree met hal, meterkast, een dichte keuken in een neutrale kleurstelling met een keukenblok in hoekopstelling, een ruime woonkamer met zonnig balkon, 2 slaapkamers, een toiletruimte, een volledig betegelde badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting en een bergkast met (huur) boiler.

Vraagprijs € 167.500,- k.k.

Bijzonderheden:

– De servicekosten zijn in totaal € 150,07 per maand.
– Het voorschot op de stookkosten bedraagt € 61,84.
– De huur van de boiler bedraagt € 14,00 per maand.


74
Woon oppervlakte m2

2
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Appartement

Woon oppervlakte

74 m2

Bouwjaar

1964

Status

Verkocht

Prijs

€ 167.500