Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Beschrijving

Zeer royaal binnenstadspand in het centrum van Kampen te koop!

Op een erg goede locatie in het centrum van Kampen ligt dit royale binnenstadspand met een inhoud van ca. 1270 m³. Naast deze inhoud heeft dit fraaie Rijksmonument ook een riant woonoppervlak op de eerste en tweede verdieping van ca. 236 m². Ook de ruimte op de begane grond (ca. 148 m²) is erg riant te noemen. In het voorste deel kunt u meerdere auto’s stallen, daarachter bevinden zich o.a. een geluids-geïsoleerde ruimte en een kantoor. Uiteraard kunt u deze ruimte nog volledig anders indelen en is deze (mede door de achteringang) voor meerdere doeleinden geschikt.
Deze karakteristieke woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met een houten vloer, een schouw, een plafond met robuuste balken, openslaande terrasdeuren en een mooie stenen muur voorzien van diverse nissen. Vanuit de woonkamer komt u op het heerlijk zonnige en besloten dakterras. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een gezellige, straatgerichte eetkamer die gescheiden is door middel van suitedeuren van de luxe open keuken die gesitueerd is het midden van het pand.
Ook op de 2e verdieping wordt u verrast door de speelse indeling van dit pand. Zo is er een extra tussenverdieping aanwezig, waar zich een ruime kamer, de wasgelegenheid en veel bergruimte bevinden. Op de andere verdieping kunt u gebruik maken van o.a. 3 ruime slaapkamers, inloopkast en de luxe badkamer met een whirlpool.

Kortom: een bijzonder pand om te wonen (of met thuis werken te combineren) dat u echt van binnen moet komen bekijken!

Bouwjaar: 1648   Inhoud: ca. 1270 m³  Perceel: 186 m²

Indeling:

Beg.gr. entree met hal, meterkast, trapopgang naar de woning, inpandige garage met hierachter een kantoor, pantry en toiletruimte. Daarachter een geluids-geïsoleerde ruimte en 2e kantoor/werkruimte met toegang tot steeg/buiten;

1e verd: overloop met nette toiletruimte, een eetkamer, een open keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van alle inbouwapparatuur en bar en een woonkamer met toegang tot het dakterras;

2e verd: overloop met bergruimte, een separate toiletruimte, 3 slaapkamers (waarvan 1 met leuke entresol) en een luxe badkamer met whirlpool, douchehoek en wastafel.

Deze verdieping is in split-level uitgevoerd. Via een trapje naar boven komt u op een overloop die toegang geeft tot een royale slaapkamer en een inloopberging/walking closet. Het trapje naar beneden leidt naar een ruime overloop met wasgelegenheid, extra kamer en veel bergruimte.

Vraagprijs € 395.000,- k.k.


236
Woon oppervlakte m2

4
Slaapkamers

1
Badkamers

Eigenschap

Tussenwoning

Woon oppervlakte

236 m2

Bouwjaar

1648

Status

Verkocht

Prijs

€ 395.000