Uw makelaar gevestigd in Genemuiden, Zwartewaterland en omstreken.

Over ons

re-divider

In 2012 zijn wij begonnen met ons makelaarskantoor. In eerste instantie vanuit huis, maar hier waren we al vrij snel uitgegroeid. Inmiddels zitten wij met ons kantoor op een mooie zichtlocatie in het centrum van Genemuiden. Wij richten ons met name op de woningmarkt in Gemeente Zwartewaterland, Kampen en Zwolle. Aangezien wij een ruim en breed netwerk in deze regio hebben, kunnen wij uw woning vaak snel en doeltreffend verkopen. Wij maken gebruik van een mix van bestaande verkooptools in combinatie met innovatieve verkooptechnieken.

Wij staan altijd voor u klaar, zijn altijd telefonisch bereikbaar en u heeft rechtstreeks contact met uw makelaar! Korte lijnen en een helder en duidelijk verkoopplan, daar staan wij voor!

Herman van As

Mijn naam is Herman van As en ik ben na mijn administratieve/boekhoudkundige opleiding in 1998 gestart met mijn makelaarsopleiding. In december 2000 ben ik beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank. Ook mijn hypotheekdiploma’s heb ik in die jaren behaald. Nadat ik vanaf 1999 gewerkt heb als makelaar op een klein kantoor in Harderwijk, ben ik in 2006 naar een groter makelaarskantoor in Kampen gegaan. Mijn ambities liggen veel meer in de makelaardij dan in de advisering van hypotheken, dus de laatste 12 jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd op de woningmakelaardij. Begin 2012 ben ik (ten tijde van de woningcrisis) voor mijzelf begonnen.

Dit zijn wij

re-divider

Herman van As

Herman van As

Register Makelaar & Taxateur

  • (038) 38 55 636
  • 06 16697676
  • info@hvamakelaardij.nl
Wilma van As

Wilma van As

Commercieel Medewerker

  • (038) 38 55 636
  • 06 16697676
  • info@hvamakelaardij.nl